středa 30. května 2012

Narozeninové losování



Minulý týden jsem měla narozeniny a už před nějakou dobou jsem si říkala, že by bylo hezké odměnit některou z vás nějakým dárkem. Mě moji miláčci dali co jsem si dlouho přála...

Šťastné číslo je 25 a tak dárek čeká na Maru, která se stala mou pravidelnou čtenářkou. A vy ostatní nezoufejte, třeba se příště štěstí usměje na vás.

Mějte krásný týden
Věrka

úterý 29. května 2012

11.měsíců

Dneska je Šimonovi 11 měsíců, hrozně to letí ... je to týden co začal chodit ... a hlavně aby měl pořád nějaký mňam ... to je maximálně spokojený.
A tady jsou ty moje dvě modroočka...


p.s. culíček je novinka, protože tahat sponky z hlavy a strkat je do pusy je velká zábava

Mějte krásný den
Věrka

úterý 22. května 2012

Ocenění a trocha tvoření

Všechny vás moc zdravím,

venku je tak krásně, že většinu času trávíme venku a na psaní, nějak nezbývá čas.


Moc ráda bych poděkovala Emily a Věrce za milé ocenění mého blogu. Jsem moc ráda, že se vám u mě líbí a moc mě to potěšilo. Ráda bych toto ocenění poslala všem blogům, které navštěvuji.

A tady je ještě pár holčičích hadříčků, které jsem ušila naší kamarádce Fanynce. Z chlapů mi jde hlava kolem, takže bylo třeba trošku "růžové" parády.



A podle zpráv od maminky, sukýnka bodovala :-) takže třeba bude ještě další.
Mějte krásný zbytek večera


Věrka



neděle 13. května 2012

Konvalinky


Moje oblíbená kytička na novém stole...


 a kluci v akci... příprava na velkou taneční show...


Dárky

Ve čtvrtek jsme měli ve školce vystoupení pro maminky. Děti měly připravený bezva program a moc se jim to povedlo. Na závěr měl každý pro svou maminku připravené překvapení - srdíčko z fima.


Lukášek pro mě vyrobil modro-žluté. No a abych toho neměla málo, na kroužku na který chodí, mi ještě vyrobil hedvábnou šálku. Dostala jsem ji už dříve, ale nějak nestíhám fotit, takže až teď společně.


Včera jsme vyzkoušeli nový recept - Lentilkový koláč. Lukáš pekl, až na malé výjimky úplně sám. Povedl se jako na obrázku a podle toho co zbylo k dnešní kávičce, budeme ho péct určitě znovu. Recept je z časopisu Žena a život a pro případné zájemce vkládám.





A protože, srdíček není nikdy dost, musel si jich Luky ještě pár vyrobit a dneska je rozdává.


Mějte krásný zbytek neděle 

Věrka 



středa 9. května 2012

Mayrhofen - Hintertux


Prodloužený víkend jsme tentokrát strávili na lyžích v Rakousku. Bylo to super, dole ve vesnici kvetly pampelišky a pásly se krávy a nahoře na ledovci jsme lyžovaly na prašanu.
Škoda, že jsme to nemohli ještě prodloužit :-)






Mějte krásný májový den
Věrka

úterý 1. května 2012

Šeřík

Krásný prvomájový podvečer,

teplota mi teď připadá, tak nějak přívětivá. A hlavně, děti konečně spí.... skoro :-) A já si ten 1. máj a líbání pod rozkvetlou třešní půjdu užít.


Nevím jak u vás, ale tady jsou třešně dávno ta tam, takže jsem si skočila se Šímou ulomit větvičku z plané jabloně a po cestě zpět jsme natrhali můj oblíbený šeřík. Parádu bude dělat na terase, společně s dokončenou dečkou - vlastně mojí první háčkovanou. Není dokonalá, ale mě se líbí a hlavně se mi líbí ta modrá.


Mějte krásný zbytek večera ... třeba se skleničkou bílého vína, stejně jako já. Na zdraví.
Věrka