neděle 17. listopadu 2013

Posledních pár dnů




Minulý víkend Frankfurt, bylo to fajn. Procházka kolem Mohanu a zdymadlo v akci, to nemělo chybu.

Tenhle víkend ve znamení tvoření. Rozhodla jsem se, že to znovu zkusím s nějakým prodejem svojí tvorby na Fléru ... takže jakmile bude lepší světlo vyfotím a dodám co jsem vyrobila.


Taky jsem pekla báječné Cupcakes od Monči z kopečku. Už nejsou ... a dokonce se snědli i ty kakaové :-) Příště mám prý ale dělat jen ty světlé a s čokoládou a kakaem se zbytečně nezdržovat. :-)
Krém jsem udělala z mascarpone a smetany a byla to fakt dobrota. Moni, tvoje recepty se u mě stávají velice populární, díky.

No a taky jsem začala koukat po nějakých vánočních dárcích a dekoracích. Pár tipů už pro Ježíška mám, ale o tom příště.
Co jsem našla a moc mě pobavilo, jsou tyhle vánoční ozdoby z foukaného skla. Je tu nějaká odvážná duše, která by si tuhle ozdobu dala na stromek???


Asi jsem někde jinde ... a nebo nejsem ze Znojma a nevlastním okurkovou farmu, páč jinak mi to hlava nebere. (tím se rozhodně nechci dotknout znojemských rodáků apod.)
Jinak ale na stránkách této firmy najdete opravdu plno krásných vánočních ozdob. U nás bude stromek tradičně barevný, protože si ho zdobí kluci.

Mějte hezkou neděli
Věrka

6 komentářů:

  1. Věru, dneska mě tedy moc zaujalo to čisté nebo ve Frankfurtu a ty ozdoby, fakt jsem se pokochala a asi ještě budu. Stromeček máme už několik let hnědozlatý, tradičně zdobí Terka a tradičně hned na začátku rozbije jednu ozdobu...je třeba přikoupit :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, díky ... bylo tam krásně, ale strašně fičelo. Doufám, že si nějaké krásné ozdoby najdeš.
      měj se V.

      Vymazat
  2. Věruš mufínky vypadají opravdu lákavě.Moc hezké fotky pa Věra

    OdpovědětVymazat